Πριν και Μετά

Πρίν και Μετά

Θεραπεία για Ακμή

Χριστίνα 17 ετών, Λευκωσία

Λίφτινκγ Λαιμού

Είμαι πολύ χαρούμενη που σας βρήκα! Είχα απογοητευθεί πολύ γιατί δοκίμασα σχεδόν τα πάντα χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα, μέχρι που μια φίλη μου είπε για το Swan Medical Beauty. Λόγω εσάς, κέρδισα και πάλι την αυτοπεποίθησή μου.

Θεραπεία για Ακμή

Ζαχαρούλα 22 ετών, Λευκωσία

Λίφτινκγ Λαιμού

Δοκίμασα πολλά πράγματα κρέμες, θεραπείες, μηχανήματα όμως δεν είχα αποτελέσματα, οι γονείς μου προσπαθούσαν να με βοηθήσουν και τελικά βρήκαν εσάς. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ γιατί μου δώσατε σημασία και με στηρίξατε μέχρι το τέλος. Πλέον όπου δω παιδιά με ακμή και ουλές σας συστήνω.

Θεραπεία για Ουλές/Σημάδια

Γεωργία 42 ετών, Λευκωσία

Λίφτινκγ Λαιμού

Μετά από μια θεραπεία που μου είχαν κάνει, το πρόσωπο μου γέμισε σημάδια και δυσχρωμίες. Ήμουν πολύ απογοητευμένη αλλά και φοβισμένη για να εμπιστευτώ ξανά κάπου το πρόσωπο μου. Σήμερα, μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ χάρη στη δική σας παρέμβαση! Σας Ευχαριστώ!

Θεραπεία για Ουλές

Στέλλα 42 ετών, Λευκωσία

Λίφτινκγ Λαιμού

Λόγω ουλής στο πρόσωπο, σας επισκέφθηκα. Το αποτέλεσμα της θεραπείας μου ήταν εντυπωσιακό. Σας ευχαριστώ.

Θεραπεία για Πανάδες

Κωνσταντίνα 30 ετών, Λάρνακα

Λίφτινκγ Λαιμού

Το πρόσωπο μου είχε γεμίσει πανάδες, δοκίμασα διάφορες θεραπείες χωρίς αποτέλεσμα, είχα απογοητευθεί μέχρι που είδα μια φίλη μου που είχε έρθει κοντά σας για την δυσχρωμία που είχε στο άνω χείλος και είχε εξαφανιστεί!
Σας επισκέφθηκα, ακολούθησα τις οδηγίες σας και δεν είχαν σχέση με αυτά που έκανα τόσο καιρό, τελείως διαφορετική προσέγγιση. Σας ευχαριστώ πολύ για το αποτέλεσμα που μου χαρίσατε.

Θεραπεία για Μάτια

Μιλένα 45 ετών, Λευκωσία

Λίφτινκγ Λαιμού

Νόμιζα θα ερχόμουν απλά για μηχανήματα και θεραπείες. Δεν περίμενα τόσο επαγγελματισμό! Δουλεύεται τα αίτια και γι αυτό τα αποτελέσματα σας έχουν διάρκεια. Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια και τα αποτελέσματα μου δεν έχουν αλλοιωθεί.

Λίφτινγκ Προσώπου

Ελίζα 47 ετών, Παραλίμνι

Λίφτινκγ Λαιμού

Άλλαξε τελείως όλο μου το δέρμα, όλοι με ρωτούσαν τι έκανα. Σας ευχαριστώ, είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα που μου προσφέρατε.

Θεραπεία Λαιμού

Σβετλάνα 65 ετών, Λευκωσία

Λίφτινκγ Λαιμού

Όταν ήρθα κοντά σας δεν περίμενα ότι θα είχα τέτοιο αποτέλεσμα μόνο με τη χρήση μηχανημάτων. Με κάνατε πολύ χαρούμενη!

Θεραπεία Ντεκολτέ

Στέλλα 50 ετών

Λίφτινκγ Λαιμού

Είχα σταματήσει να φοράω ρούχα που να δείχνουν το ντεκολτέ μου γιατί φαίνομαι πιο μεγάλη από την ηλικία μου. Όταν ήρθα σε σας μου άρεσε γιατί δεν ασχολήθηκατε μόνο με την επιδερμίδα του ντεκολτέ αλλά δώσαμε βάση και στους λόγους που το έπαθα. Σας ευχαριστώ για όλα.

Θεραπεία για Μπράτσα

Κούλα 50 ετών, Λευκωσία

Λίφτινκγ Λαιμού

Είχα χάσει κιλά και τα χέρια μου χαλάρωσαν πολύ. Δεν ένιωθα άνετα να φοράω φανέλες χωρίς μανίκι. Όταν σας επισκέφθηκα μου εξηγήσατε την όλη διαδικασία που θα ακολουθούσε και τι έπρεπε να κάνω εγώ στο σπίτι. Μετά απο 3 μήνες η διαφορά ήταν μεγάλη. Ευχαριστώ για τη σημασία που μου δώσατε.

Θεραπεία Αδυνατίσματος

Αρετή 60 ετών, Παραλίμνι

Λίφτινκγ Λαιμού

Ημουν απογοητευμένη για το σώμα μου, το έβλεπα να αλλάζει και επειδή βρίσκομαι στην εμμηνόπαυση δυσκολευόμουν πολύ να δω διαφορά, έκανα διατροφές, γυμναστική αλλά απογοητευόμουν και σταματούσα, μέχρι που σας βρήκα εσάς και με καθοδηγήσατε σωστά. Πλέον στα 60 μου χρόνια μπορώ να κυκλοφορώ ξανά στην παραλία, χωρίς να νιώθω άβολα. Σας ευχαριστώ πολύ για το αποτέλεσμα που μου προσφέρατε!

Θεραπεία Αδυνατίσματος

Κατερίνα 52 ετών, Λάρνακα

Λίφτινκγ Λαιμού

Είμαι χαρούμενη που σας βρήκα! Κέρδισα πίσω την αυτοπεποίθηση μου και βάζω πλέον άνετα τις μπλούζες που μου αρέσουν, χωρίς να χρειάζεται να κρύβω κοιλία. Πάντα είχα κοιλία και “σωσίβια” και δεν ήξερα πως να τη διορθώσω, έχανα λίγους πόντους αλλά μετά από λίγο καιρό τους ξαναέβαζα. Σας ευχαριστώ για το αποτέλεσμα που μου προσφέρατε.

Θεραπεία Αδυνατίσματος

Χρύσταλλα 33 ετών, Λάρνακα

Λίφτινκγ Λαιμού

Πάντα είχα τοπικά λίπος στους μηρούς δοκίμασα διάφορα, αυστηρές δίαιτες, γυμναστική αλλά στα σημεία αυτά δεν είχα μεγάλο αποτέλεσμα. Όταν σας επισκέφθηκα μου άρεσε ο τρόπος που μου εξηγήσατε και το πλάνο θεραπείας που μου συστήσατε πράγματι με βοήθησε έχει 1 χρόνο και το αποτέλεσμα μου παραμένει το ίδιο!

Ανόρθωση Γλουτών

Ελένη 42 ετών, Λευκωσία

Λίφτινκγ Λαιμού

Οι γλουτοί μας άρχισαν να χάνουν το σχήμα τους. Η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα ήταν πλέον πιο εμφανές. Σήμερα φοράω το τζιν μου χωρίς να χρειάζεται να κρύβω τους γλουτούς μου.

Σύσφιξη Γλουτών

Λουκία 35 ετών, Λευκωσία

Λίφτινκγ Λαιμού

Είχα χάσει κιλά και το δέρμα μου είχε χαλαρώσει πολύ. Δοκίμασα διάφορα μέχρι που άκουσα για εσάς από μια γνωστή μου. Πραγματικά, δεν περίμενα ότι θα είχα τόση διαφορά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σας ευχαριστώ.

Θεραπεία Κυτταρίτιδας

Βάνα 45 ετών, Λεμεσός

Λίφτινκγ Λαιμού

Δεν χρειάζεται πλέον να κρύβω τα πόδια μου! Ήμουν λεπτή αλλά είχα κυτταρίτιδα, γυμναζόμουν, πρόσεχα την διατροφή μου αλλά η κυτταρίτιδα επέμενε. Είστε επαγγελματίες, ευχαριστώ για το αποτέλεσμα.

Θεραπεία Κυτταρίτιδας

Μαριάννα 44 ετών, Λευκωσία

Λίφτινκγ Λαιμού

Τα πόδια μου ήταν πάντα φουσκωμένα και η κυτταρίτιδα ήταν έντονη. Δοκίμασα αρκετά μηχανήματα, διατροφές, γυμναστική μέχρι που έμαθα για εσάς. Μου δώσατε θάρρος και μου εξηγήσατε τι συμβαίνει ακριβώς στο σώμα μου και με τις ολιστικές σας θεραπείες είχα το αποτέλεσμα που ήθελα.

Θεραπεία Κυτταρίτιδας

Κωνσταντίνα 52 ετών, Λευκωσία

Λίφτινκγ Λαιμού

Μετά τις εγκυμοσύνες τα πόδια μου χαλάρωσαν και έχασα τη σφριγηλότητα τους. Η κυτταρίτιδα ήταν παντού. Με το σωστό πλάνο θεραπείας και την υποστήριξη σας, τα κατάφερα!